Digitalna štampa knjiga

Digitalna ili offset štampa

O našim aktivnostima

Digitalna štampa knjiga

Primena najsavrmenije opreme za štampu na kvalitetnim papirima. Kompletna dizajnerska priprema i prilagođavanje materijala za štampu. Poštovanje rokova proizvodnje i isporuke. Tiraže definiše klijent u zavisnosti od planiranog obima štampanih izdanja. Poštovanje međunarodnih standarda kvaliteta u procesu proizvodnje. Digitalna štampa na najnaprednijim Canon i Minolta mašinama omogućava da i digitalni otisak bude vrhunskog kvaliteta. Prednost digitalne štampe u odnosu na klasičnu offset štampu je u tome što tiraži mogu biti jako mali, od jednog otiska pa naviše. Naša prednost štampa malih tiraža u boji ili crno belo. Grafoprint poseduje sopstvenu doradu posle štampe.

ISPROBAJTE NAS I UVERITE SE U KVALITET I BRZINU RADA.

digitalna-stampa-knjige-cena-grafoprint-g-milanovac-7
Broj odštampanih knjiga
0
blog_1.png
Prospekti & Katalozi
0
followers_1.png
Zadovoljnih klijenata
0
digitalna-stampa-knjige-cena-grafoprint-g-milanovac-8
Radno vreme - ponekad
0

High-quality Canon printer

Optimalna produktivnost u širokom rasponu medija od 150 g do 350 g. 80 stranica u minuti. Izuzetan i konstantan kvalitet boje od prvog do poslednjeg otiska. Živopisan kvalitet štampe čak i na teksturiranim papirima. Optimizacija sjaja tako da odgovara sjaju papira i izuzetno precizan paser pri štampi. Produženi format je pogodan za izradu fotografija ili vaših potreba u formatu 310 x 650 mm. Produženi format je idealan za izložbe fotografa. Digitalna štampa je u prednosti u odnosu na klasičnu štampu u brzini izrade i malom tiražu. Prednost je što putem digitalne štampe možete odštampati fotografije za izložbe u formatu do 310 x 480 mm. Nakon štampe otisak je postojan i dugotrajan.

Reci Hallo "Ultra-Tankom" papiru

Grafoprint je specijalizovana štamparija za štapu visoko kvalitetnih knjiga, prospekata, kataloga i ostalih štampanih materijala. Posebno smo aktivni u štampi malih tiraža.

Profesionalizam

Naš tim čine LJUDI

digitalna stampa knjige

Offset

Mašinista sa iskustvom

digitalna stampa knjige

Dorada

Radna grupa dorade

digitalna stampa knjige

Operater

Dejan - Dizajner - Operater