aktuelno o nama usluge dizajna formati papira galerija usluge štampe kontakt
 
 
 
OFSET ŠTAMPA

Ofset štampa do formata 63x42 cm.
Štamparija Grafoprint u svom pogonu ima ofset štamparske mašine za tabačnu štampu na papiru i kartonu, renomiranih proizvođača Heidelberg i Roland.
Ofset stampa je tehnika u kojoj se boja prenosi sa ploče direkto na gumu a zatim na štamparski papir. Ofset stampa kao sofisticirani proces u kome zajedno rade čovek i mašina predstavlja sam vrhunac štamparstva.
Ofset štampa je idealna za veće tiraže jer pruža odličan odnos kvaliteta i cene finalnog proizvoda. Štampamo brošure, kataloge, vizit karte, letke, postere, fascikle, memorandume. Zbog specifičnosti svakog posla zatražite nam ponudu, a mi ćemo Vas u najkraćem vremenskom roku kontaktirati sa okvirnom cenom.

DIGITALNA ŠTAMPA

Najmodernija tehnika štampe visoke rezolucije na Xerox-u Color 550, 2400x2400 dpi.
Digitalna štampa predstavlja savremenu tehnologiju čija se glavna prednost ogleda u brzoj i kvalitetnoj štampi malih i srednjih tiraža koji u ofsetu ne bi bili ekonomski opravdani, a i sama realizacija bi trajala po nekoliko dana. Kvalitet otiska je daleko kvalitetniji jer je drugačiji princip nanošenja boje.
U mogućnosti smo da štampamo na sjajnom i mat papiru gramature od 60 do 300 g/m2, jednostrano ili obostrano.
Format papira 33x48.8cm.Max štampa 32x48cm

DIGITALNA ŠTAMPA VELIKOG FORMATA
Grafoprint poseduje najnoviju mašinu kompaije ROLAND, VERSA CAMM VS 540 1440x720 dpi 137cm širine.
Digitalna štampa velikih formata ima primenu u outdoor i indoor brendiranju. Ako želite da ostavite dobar utisak na klijente, ponudite nešto novo, vizuelno obogatite poslovni prostor ili predstavite svoje proizvode i usluge, štampa velikog formata je idealna stvar za to.
Može se koristiti za autografiku, putokaze i znakove, brendiranje izloga, bilborde, rezane i štampane folije za svetleće reklame, nalepnice na pvc folijama svih veličina i kontura, štampa metalik i belom bojom na pvc folijama.
   
MEHANOGRAFSKA ŠTAMPA

Štamparija Grafoprint poseduje trobojnu mašinu za mehanografsku štampu.
Tzv. "mehanografska" štampa služi za izradu:

1. beskonačnih papira u traci za matrične štampače : blanko ili sa štampom u boji, u više kopija (npr.memorandumi, računi, različiti nalozi)
2. obrasci platnog prometa u traci i u bloku (nalog za uplatu, prenos, isplatu, itd.)
3. "tajne"/zaštićene koverte (za LD, pinmaileri...)
4. izrada autobuskih karti u beskonačnoj traci.

 

LASERSKO SEČENJE I GRAVIRANJE

U svojo poudi Grafoprit nudi usluge laserskog sečenja i graviranja na mašini renomiranog američkog proizvođača, EPILOG dimenzija 60x30 cm.

EPILOG laser se može koristiti za: suvenire, pečatei, natpise firmi, privesci, tehničke tablice, inventarskei brojeve, etikete, kartice, priveske od EVA pene, natpise, obeležavanje prostorija, 3D slova, čestitke itd...

TERMO ROLNE
 

Izrada termo rolni raznih veličina i dimenzija.
Štampa na poleđini od 1 do 4 boje....
Zbog svoje cene i osobina, termo rolna je postala pravi hit u svetu marketinga. Preko termo rolne prodavac se reklamira u vidu direktnog marketinga tj. efektivnog reklamiranja direktno u ruke potrošača.
Mogu se koristiti za fiskalne kase, štampače za parking, bankomate, medicinski papir itd.

   
ŠTAMPA ETIKETA
ROLNA - ROLNA
 

Štampa etiketa rolna –rolna sa i bez plastifikacije raznih dimenzija i oblika...
Štampa na najsavremenijoj digitalnoj mašini u punom koloru. Kvalitet i brzina izrade osnovne su odlike proizvodnje etiketa. U mogućnosti smo da izradimo etikete prema zahtevu kupca u vrlo kratkom roku. Primena samolepljivih etiketa je višestruka, ali pre svega izbor etikete zavisi od njene namene:
- etikete za kozmetiku
- etikete za prehrambenu industriju
- etikete za farmaceutsku industriju
- etikete za kućnu hemiju
- etikete za mesnu industriju

OSTALE USLUGE
 

Štampa na majicama i kačketima, hologrami, uv lakiranje, numeracija, plastifikacija,štancanje

 
 
 


 
aktuelno o nama usluge dizanja formati papira galerija usluge štampe kontakt